BIOCULTURA BARCELONA

bio

 

 

La Fira Internacional de productes ecològics i consum responsable més important de l’estat espanyol arriba a Barcelona del 7 al 10 maig del 2015.

Biocultura espera per a aquesta ocasió a més de 700 expositors i 80.000 visitants. Trobareu més de 18.000 referències de productes del sector de l´alimentació ecològica,acompanyat d’altres sectors com són productes per a la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats; tèxtil orgànic; eco materials, mobles i decoració per a l’habitatge; energies renovables; teràpies i medicines complementàries; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i cases de repòs; joguines; artesanies; música; llibres i revistes.

Els 22 anys d’edicions a Barcelona signifiquen ja un nombre important com per celebrar l’èxit del moviment de la cultura biològica.
BioCultura, és una gran cita de productors, distribuïdors, professionals, i consumidors, que demostra el dinamisme del sector, símbol alhora del canvi necessari i imprescindible, per fer el pas definitiu cap a un món realment sostenible. bio2

Recordem també que queda oberta la Convocatòria dels Premis Biocultura 2015. Amb aquests guardons, l’Associació Vida Sana es proposa celebrar el fet que, tot i la confusió general, en aquests moments d’incertesa i crisi generalitzada, hi ha persones, empreses, periodistes i institucions que segueixen apostant, i fort, per l’alimentació ecològica i per una agricultura descontaminada i en harmonia amb els cicles de la Natura. L’aposta per una alimentació sana i justa és un plantar cara a un sistema que ens va atomitzant a poc a poc, separant-nos dels cicles naturals i dels nostres propis organismes. Volem premiar aquelles persones que lluiten per una alimentació amb sentit comú, sanadora i subtil.

Palau Sant Jordi
Del 7 al 10 de mayo 2015
22ª Edición

http://www.biocultura.org/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>