Saló professional de vins ecològics Vinum Nature

 

Que el consumidor català de vi té cada cop més sensibilitat ecològica és una realitat. I davant del consegüent augment de la demanda de productes més naturals i respectuosos amb el medi ambient, sorgeixen interessants propostes com la , que aviat celebrarà una nova edició després dels èxits assolits els anys 2013 i 2014.

En aquest espai, tota mena de cellers de producció natural i ecològica poden donar a conèixer els seus vins als visitants, ja siguin aquests distribuïdors, minoristes o bé professionals del sector de l’hosteleria. Alhora, és una bona ocasió per establir contactes que puguin menar a futurs acords de vendes i per assabentar-se de les tendències d’un mercat molt específic que, no obstant això, no para de créixer any rere any.vins

Més enllà dels aspectes més comercials i econòmics, però, VN·Bcn també acollirà activitats relacionades amb el tast de vins i organitzarà conferències sobre un sector que, tot i trobar-se en auge, encara resulta desconegut per a molts consumidors que romanen ancorats en la producció vinícola més tradicional. En definitiva, una oportunitat per innovar i impulsar una praxi respectuosa amb l’entorn natural i que contribueix a mantenir la biodiversitat tot aportant un producte de qualitat, amb molts beneficis per a la nostra salut.

El Saló Professional Vinum Nature dels vins ecològics, naturals i biodinàmics se celebrarà al Museu Marítim de Barcelona els dia 31 de maig, en règim obert a tots els públics, i l’1 de juny, jornada l’assistència a la qual requerirà la sol·licitud d’una acreditació professional.

Més informació a http://www.vnbcn.com/ca/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>