BioCultura Barcelona 2014

Obre les seves portes la 21a edició de la fira de productes ecològics i consum responsable. BioCultura, en aquesta edició, compta amb més de 700 expositors i s’esperen uns 70.000 visitants en l’espai del Palau Sant Jordi. Trobarem més de 16.000 referències de productes d’alimentació ecològica, que formen el major sector de la fira.

BIO

Però no només el sector alimentari està representat, també trobem productes per a la higiene i la cosmètica amb ingredients certificats; tèxtil orgànic; ecomaterials, mobles i decoració per a l’habitatge; energies renovables; teràpies i medicines complementàries; estalvi i reciclatge; ecologia; medi ambient; turisme rural i cases de repòs; joguines; artesanies; música; llibres i revistes. Tot un ampli ventall d’opcions alternatives i ecològiques per incorporar al nostre dia a dia.
BioCultura és la cita per als professionals del sector biològic i per a aquells altres professionals que veuen en l’univers “Eco” una sortida de futur i una opció de vida d’acord amb la filosofia del respecte al medi ambient. Per als consumidors BioCultura és un aparador que fomenta el consum de productes ecològics, amb una oferta molt variada de productes i propostes i sobretot la informació per exercir una elecció responsable en els seus hàbits de consum.

Us recordem que podeu visitar BioCultura en el Palau Sant Jordi des d’avui dia 8 fins a l’11 de maig.

http://biocultura.org/

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>