10 % Des descompte en els Packs de Productes Capell

A WWW.COMPRAECOLOGIC.COM ens esforcem per fer-vos arribar els millors productes ecològics a bon preu.

Per això us volem prepresentar les conserves de Productes Naturals Capell S.A., una empresa agroalimentària de tipus familiar, amb una llarga orientació naturista.

Van començar produint mel, amb una tradició apícola que es remunta a tres generacions, però ara també produeixen un saborós tomàquet triturat i unes cremes vegetals exquisides, a part d’altres productes naturals i artesanals.

Ja fa uns 20 anys, es varen plantejar produir amb agricultura ecològica, essent, actualment, la seva principal ambició: incorporar nous productes, tots ells ecològics.

Nosaltres us recomanem el tomàquet triturat en pot, bio Capell, en format 350 g i 700 g, fins al 15 d’abril els packs estalvi de 3 unitats tenen un descompte afegit del 10%.

També us oferim les cremes fetes amb vegetals de collita ecològica i elaborades artesanalment sense additius químics de cap classe. Dintre de l’oferta també les trobeu en packs de 3 unitats amb el mateix descompte del 10%.

Tots productes naturals i de qualitat garantida. Esperem que siguin del vostre gust.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>