Beguda de Civada, alternativa a la lactosa.

 

Cada cop més ens trobem amb persones que han desenvolupat intolerància a la lactosa, un trastorn que provoca alteracions o molèsties abdominals i/o intestinals quan la lactosa arriba al budell. La lactosa és un sucre  present en la llet d´origen animal i també en alguns dels seus derivats, com ara iogurts o altres llets fermentades.

beguda-de-civada-xocolata-bio-oatly-250-ml-pack-estalvi-3-unitats (1)

Una de les alternatives més saludables és substituir la llet per beguda de civada. La llet de civada és un aliment summament sa i nutritiu. El seu equilibri entre hidrats de carboni, proteïnes i greixos saludables està ben adaptat a les necessitats nutricionals de l’ésser humà. Té una baixa proporció de greix saturat i des del punt de vista nutricional, la civada té l’avantatge sobre altres cereals d’una millor composició de proteïnes. Destaquem també  que és rica en betaglucano, una fibra alimentosa soluble que, segons els últims estudis clínics, contribueix activament a reduir el colesterol “dolent”.

A la nostra web tenim  llet de civada de la casa OATLY, empresa especialitzada en productes elaborats amb aquest cereal, que gràcies a l’aplicació d’una tècnica de processament especial de la civada patentada per la companyia, manté intactes els beneficis del betaglucano. Prendre tres gots diaris de Beguda de Civada Oatly ajuda activament a reduir el colesterol.

www.compraecologic.com volem que la tasteu, i per això oferim la  llet de civada bio Oatly amb xocolata en Pack Estalvi de 3 unitats de 250 ml. amb un 30% de descompte.
Perfecta per l´esmorzar o el berenar dels nens i per tota la família en qualsevol moment… Proveu-la!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>