Els brous naturals de la nostra botiga

 

www.compraecologic.com estem encantats de poder oferir-vos una marca de reconegut prestigi i gran qualitat: ANETO.

Els brous ecològics Aneto són 100 % naturals, elaborats amb ingredients frescos i cuits a foc lent durant tres hores en una olla, amb la finalitat d’igualar la qualitat i el sabor de les receptes tradicionals fetes a casa.
Us convidem a visitar www.compraecologic.com per conèixer als protagonistes de la nostra promoció, els brous ecològics Aneto en Packs Estalvi de 6 i 3 unitats a preus molt interessants (fins a un 20% de descompte). Els podreu escollir de brou de verdures, de pollastre i de peix, sempre ecològics i sempre casolans.

brous

També tenim en promoció una selecció de brous AMANDIN, una altra gran marca també sinònim de qualitat i reconeguda per buscar l´excel.lència en tots els procesos productius i d´elaboració dels seus brous.

En aquests cas, els Paks Estalvi són de 3 unitats i els brous poden ser de verdures, d´escudella i de pollastre (35% de descompte).

amandin

Temps de brous calentons i de bons preus a www.compraecologic.com

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>