Beneficis dels sucs ecològics de fruites

Sempre ens han dit que la millor forma de prendre un aliment és com la natura ens l’ofereix. Per això els sucs no han de substituir sempre l’aigua ni una peça de fruita. Però dit això, cal assenyalar que la fruita espremuda, el suc provinent de fruites de cultiu orgànic és una bona opció per hidratar el cos en qualsevol lloc i moment, i molt recomanable pels nens i avis que no estan gaire acostumats a beure aigua, i més a l’estiu. Aporten una bona quantitat de vitamines que en provenir de fruita ecològica, no han sigut modificades per l’efecte dels fertilitzants i pesticides industrials. Recordem que L’agricultura sostenible evita al màxim l’ús de fertilitzants i pesticides industrials, i intenta produir-ne de naturals o biològics de manera local (ex: fems, compost, adobs verds…).

Es recomanen els sucs sempre que siguin de fruites de cultiu biològic perquè aquestes contenen substàncies nutritives concentrades, de manera que beure només un parell de gots de sucs cada dia proporciona al nostre cos molts dels elements essencials per una bona nutrició. Aquests sucs (depenent de la fruita) tenen poques calories i molt poc greix. Aporten al cos vitamines i minerals essencials naturals i de total assimilació. A diferència dels suplements nutricionals (que molts d’ells són sintètics) els sucs de fruites i verdures són assimilats instantàniament per l’organisme.

apfel_fomularheadEls sucs de fruites són la forma més ràpida de depurar l’organisme o ” descontaminar-lo” de les toxines acumulades amb els anys. Pel que els sucs han estat i són una importantíssima eina en la medicina natural per combatre les malalties. Per a les persones amb problemes digestius els sucs i batuts són una excel·lent solució, es digereixen millor.

“Que el teu aliment sigui la teva medecina i que la teva medecina sigui el teu aliment” deia Hipòcrates. Preocupem-nos, doncs, d’alimentar-nos amb productes sans i plens de vitamines com els sucs de fruita de procedència orgànica.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>