Els sucs de www.compraecologic.com

 

Sabem que és molt important oferir productes de la millor qualitat als nostres clients. Per això, a la nostra web trobareu els sucs orgànics de la marca Bio Hollinger. Aquesta empresa austríaca treballa des de 1998, i és sinònim d’innovació, sabor i de la més alta qualitat orgànica i ecològica. El gran èxit dels seus productes biològics està basat en una estreta col·laboració amb els clients, comerços i distribuïdors. Tenen una excel·lent reputació internacional amb presència a més de 35 països d’arreu del món.

beguda-de-civada-vainilla-oatly-1-lNosaltres us fem arribar els seus Bio sucs premium, amb el convenciment que gaudireu d’uns productes naturals d’alta qualitat. De poma, taronja, pera, albercoc, grosella, raïm vermell i multi-fruites. No procedeixen de cap concentrat i a més, no tenen sucre afegit, sense aromes, ni conservants, ni colorants. Per a la seva elaboració s’utilitza el millor sistema d’extracció del suc de la fruita i d’aquesta manera cada glop aporta el sabor perfecte amb tots els valuosos ingredients que ajudaran a cuidar la vostra salut. (Certificació vegana).

Ara podeu trobar aquests sucs a www.compraecologic.com  en format d’un litre i en pack de 3 unitats de 200 ml. (ideals pel cole). Com a oferta especial tenim el PACK ESTALVI 3 UNITATS de suc de taronja 100% natural Bio Hollinger, d’1 litre, amb un 10% de descompte.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>