Amandín, prestigi i experiència.

No fa pas gaire, a una publicació d´aquest blog us parlavem de la boníssima orxata de xufla ecològica de la marca Amandin (http://blog.compraecologic.com/orxata-de-xufla-beu-te-lestiu/). De fet la marca Amandín ja forma part de les nostres marques de consum ecològic i ho fa amb una gran varietat de begudes d´agricultura ecològica.

Aquesta empresa té una llarga experiència i una constant preocupació per tots aquells que trien una alimentació natural i equilibrada. Els productes Amandín s’elaboren amb ingredients seleccionats procedents de l’agricultura ecològica, no contenen lactosa i en molts casos tampoc contenen gluten. Treballen sempre amb un gran respecte pel medi ambient i una acurada atenció  a la seguretat alimentària per assegurar un correcte tractament dels productes.

beguda-d-espelta-eco-amandin-1-lA la nostra web www.compraecologic.com podeu trobar els següents productes:

-          Beguda d’Arròs amb Cacau Eco

-          Beguda d’Espelta Eco

-          Beguda d’Espelta amb Magrana Eco

-          Beguda crema d’Arròs Cuisine Eco

-          Orxata de Xufa Eco

-          Beguda d’Arròs Eco

-          Beguda d’Arròs amb Plàtan i Maduixa Eco

-          Beguda de Civada + Calci Eco

Els productes Amandín estan elaborats amb ingredients ecològics i estan certificats pel Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana CAECV, que avala que tant els proveïdors com els ingredients utilitzats en la fabricació dels productes compleixen amb la normativa CE 2092/91.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>