Temps de Gaspatxo

“A l’estiu menjar calent no és gaire bon aliment ”

 Així doncs, fent cas d’aquesta dita catalana i dels consells dels metges, que ens recomanen hidratar-nos moltíssim en aquest temps de calor intensa, us recomanem una beguda refrescant i saludable: El Gaspatxo. És idoni per cuidar-se sempre, però és perfecte per consumir-lo a l’estiu. Ens aporta moltíssims beneficis:

 • Ajuda a hidratar el nostre cos, ja que tant el tomàquet com la resta de verdures que conté són riques en aigua, i normalment també s’hi afegeix aigua durant l’elaboració.

• És una important font de fibra gràcies a les verdures que conté, especialment el tomàquet. A més, si hi afegim pa integral, el percentatge de fibra augmentarà.

• Conté vitamines molt beneficioses, com la vitamina A, que contribueix al manteniment de la visió i de la pell en condicions normals, i la vitamina C, que millora l’absorció del ferro i ajuda a disminuir el cansament i la fatiga. Aquestes vitamines les aporten el tomàquet, els pebrots i el pebre vermell.

• Conté greixos saludables, polifenols i vitamina E, que és un potent antioxidant, sempre que utilitzem oli d’oliva verge extra.

• No aporta colesterol ni greixos poc recomanables.

S’ha descobert també que consumir gaspatxo redueix en un 27% el risc d’hipertensió, segons una investigació que ha analitzat els efectes de la dieta mediterrània sobre la prevenció de les molèsties cardiovasculars.

gaspatxo-1-l-bio-sabor-pack-estalvi-de-3-unitats

Nosaltres us recomanem el nostre gaspatxo, riquíssim i orgànic: Gaspatxo ecològic BioSabor.

A BioSabor seleccionen el millor de l’horta per poder oferir l’autèntic gaspatxo andalús, una perfecta mescla d’hortalisses, pa, aigua i oli d’oliva verge extra, amanida amb la justa quantitat de sal i vinagre de vi.

Ara el teniu en oferta amb un descompte del 5% a www.compraecologic.com en un pack estalvi de 3 unitats.

Aprofiteu i gaudiu-ne!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>